Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke s čerstvými hubami, zjemnené smotanou a maslom;Z jedného balenia sú 2 porcie. Trvanlivosť až 10 rokov.
Jedna výdatná porcia 300 g bravčového pliecka v paprikovej omáčke na cibuľovom základe, ktorá je podobná klasickému gulášu a ako príloha je najlepšia s knedľou alebo chlebom.
Výdatná polievka s kúskami hovädzieho mäsa a zemiakmi. Mäso sa dusí na cibuli a paprike, zaliate hovädzím vývarom. Polievka je ochutená majoránkou a cesnakom
Výdatná polievka, ktorá je dobrým zdrojom bielkovín, vlákniny a minerálov. Rýchlo doplní energiu po náročnom dni. Túto hustú strukovinovú polievku doplňte obľúbeným chlebom a...
Bezmäsité, mierne pikantné mexické jedlo s nahrubo nasekaným prírodným tempehom na paradajkovom základe s červenou fazuľou, kukuricou a červenou paprikou.
Kúsky jelenieho mäsa dusené vo vlastnej šťave, ochutené len soľou. Mäso je vynikajúce aj za studena. Je vhodné na rýchlu prípravu nátierok, polievok, omáčok a šalátov.
Jedna výdatná 300g porcia jedla ideálna pre milovníkov pikantných jedál, ktorí ocenia chuť sterilizovaných uhoriek, kapary a feferónky v omáčke so základom zo šťavnatých kúskov...
Základom polievky je pomaly ťahaný vývar s kvalitnou koreňovou zeleninou a kúskami chudého kuracieho mäsa. Polievku môžete doplniť rezancami, obľúbenými polievkovými cestovinami...
Grilované pikantné kuracie krídelká s medom a chilli sú vhodné na rýchlu prípravu pochúťok doma i v prírode. Jedlo sa môže konzumovať aj za studena. V jednom balení sú 3...
Vykostené bravčové koleno marinované v soli, potreté cesnakom a ochutené drvenou rascou a chilli. Výborne chutí studené s čerstvým chlebom alebo teplé s našou šošovicou na...
Jedna výdatná porcia bravčovej rolády ručne plnenej vaječnou fašou s kúskami klobásy v jemnej omáčke z dusenej cibule, horčice a vajec predstavuje ideálnu chuťovú...
Chutné občerstvenie z foie gras s kešu orieškami a cibuľou. Môže sa jesť samostatne alebo namazať na chlieb. Nie je potrebné ju skladovať v chladničke a ľahko sa zmestí do tašky.
Marinované morčacie prsia, pomaly pečené, nakrájané na tenké plátky. Vhodné na pridanie do šalátov alebo sendvičov (bagety).
Na prípravu sa použilo 150 g 230 g mäsa.
Kúsky zveriny marinované s cibuľou a tymiánom, dusené vo vlastnej šťave, ochutené len soľou. Je vhodná na rýchlu prípravu nátierok, polievok, omáčok a šalátov. Tuk sa môže...
Táto výdatná polievka má nezameniteľnú, plnú chuť vďaka hubám duseným s jemne nakrájanou cibuľou a starostlivo vybraným korením. Smotana a maslo jej dodávajú jemnosť. Výborne...